Nagyvilág

2013.01.14. 12:40

Kutyával szexelt, letartóztatták

Egy delawrei nő a szomszéd szerint a család kutyájával szexelt, amit barátja le is fényképezett. A dolog azonban kiderült, így mindkettejük kezén csattant a bilincs.

Egy delawrei nő a szomszéd szerint a család kutyájával szexelt, amit barátja le is fényképezett. A dolog azonban kiderült, így mindkettejük kezén csattant a bilincs.Mint ahogy azt Gary E. Fournier, a helyi rendőrség szóvivője a nemzetközi sajtóval ismertette, a 24 éves Samantha és 25 éves párja, James ellen bestialitás miatt emeltek vádat. Az ebbel létrejött pajzánkodás pontos idejét nem közölték, annyit azonban elárultak a szervek, hogy valamikor 2012 augusztusa és decembere között készültek a fajtalankodást bizonyító képek.

Beth Butts, a Kent megyei állatvédő szervek egyik kommunikációs szakembere úgy fogalmazott, a bestialitás bármely szintje elítélendő. – Az állatoknak ugyanolyan törvényi védelemre van szükségük, mint a gyermekeknek, hisz ártatlanok és védtelenek – fogalmazott.

A párt a 12 000 dolláros (körülbelül 2,6 millió forint) óvadék kifizetése után szabadlábra engedték, ám sem Samantha, sem James nem kívánta kommentálni az esetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!