Magyarország

2011.12.07. 19:04

Halálos baleset a Komárom-Esztergom vasútvonalon

Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) - Meghalt egy autós, amikor járműve mozdonnyal ütközött szerda délután Nyergesújfalu és Tokod között, egy vasúti átjáróban; a Komárom-Almásfüzitő-Esztergom vonalon közlekedő szerelvények mintegy félórás késéssel közlekednek - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) - Meghalt egy autós, amikor járműve mozdonnyal ütközött szerda délután Nyergesújfalu és Tokod között, egy vasúti átjáróban; a Komárom-Almásfüzitő-Esztergom vonalon közlekedő szerelvények mintegy félórás késéssel közlekednek - közölte a Mávinform az MTI-vel.A közlemény szerint az autós a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre Nyergesújfalu és Tokod között. A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát lezárták, így itt jelenleg nem közlekedhetnek szerelvények. Az utasokat Nyergesújfalu és Tokod között vonatpótló autóbuszok szállítják.

A balesetben a mozdonyvezető nem sérült meg - írta a Mávinform.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!