Nagyvilág

2011.01.25. 20:13

Márciusban kezdődik Jackson orvosának pere

<p>A másfél éve elhunyt Michael Jackson személyi orvosa ellen indított per várhatóan március 28-án kezdődik - adta hírül kedden a tmz.com celebhonlap.</p>

Az orvost, az 57 éves Conrad Murrayt gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. A szívspecialistát kedden meghallgatásra rendelték be a bíróságra. A bíró kérdésére az orvos ártatlannak vallotta magát. Ha bűnösnek találja a bíróság, a férfit akár négy év börtönbüntetésre ítélhetik, és végleg elveszítheti orvosi engedélyét is.

Michael Jackson 2009 júniusában halt meg Los Angeles-i otthonában. A halottkém vizsgálatának eredménye szerint az énekes halálát egy Propofol nevű altató okozta, de testében más gyógyszerek - nyugtatók, fájdalomcsillapítók és élénkítő szerek - nyomait is kimutatták. Conrad Murray azt állítja: azért adta a gyógyszereket Jacksonnak, mert a popsztár álmatlanságra panaszkodott.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!