Sport

2014.07.20. 20:46

Az Offside Sport Café ért révbe

Sóstó - Vasárnap remek meccsekkel zárult a Fatum Property Kupáért kiírt 3. Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.–Nyírsuli strandfocifesztivál. 

Sóstó - Vasárnap remek meccsekkel zárult a Fatum Property Kupáért kiírt 3. Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.–Nyírsuli strandfocifesztivál. Vasárnap már nem babra ment a játék a 3. Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.–Nyírsuli strandfocifesztiválon, amelyet a Fatum Property Kupáért írtak ki. vasárnap már csak a csoportok első és második helyén végzők folytatták. Előbb hat hármas csoportot alakítottak ki, a körmeccseket követően a csoportelsők léptek tovább. Három kieséses meccset játszottak az állva maradt trió pedig újabb körmeccsezéssel zárta a tornát.

Nyitányként a Nyírség Copy és a Bohemiansz játékosai léptek a homokra, az izgalmas derbi iksszel (2-2) zárul. A Nyírség Copy maradt, jött a fiatalokból álló Offside Sport Café. Úgy nézett ki, hogy ez is döntetlen lesz, ám végül az Offside nyert 3-2-re. A zárómeccsen az előző találkozót győzőnek az egál is elegendő lett volna, ám nem játszottak erre és biztosan nyertek 4-1-re. A lefújás után nagy volt a boldogság, majd jöhetett az ünnepélyes díjkiosztó különdíjakkal és az elköszönés: viszlát jövőre, ugyanitt!

Végeredmény:

1. Offside Sport Café, 2. Nyírség Copy, 3. Bohemiansz.

A torna legjobb játékosa: Babják Csaba (Bohemiansz).

Gólkirály: Szabó Dávid (Offside Sport Café)

Legjobb kapus: Bíró Zoltán (Nyírség Copy)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!