Pók-focira váltottak a kótajiak

Az iránymutatás egyértelmű: az új edzővel feljebb lépne a Kótaj a tabellán
Az iránymutatás egyértelmű: az új edzővel feljebb lépne a Kótaj a tabellán - © Fotó: Sipeki Péter ​
Kótaj – A megyei első osztályban sereghajtó együttes hátránya nem vészes, de a java még csak most jön.


Seregi Mihály az elmúlt héten állt fel a kótaji kispadról, a legutóbbi, Tarpa ellen hazai pályán elbukott bajnoki összecsapásra – ideiglenes megoldásként – Orosz Mihály „ugrott be”, ő töltötte be a tréneri tisztséget. Az ábra azonban változik, a megyei első osztályú futballcsapatot hétfőtől hivatalosan Pók Csaba irányítja, aki a napokban már belekóstolt a munkába. A frissen kinevezett tréner legutóbb Nagykállóban dolgozott, innentől pedig teljes mellszélességgel azon fáradozik, hogy feltámassza az utolsó helyen ragadt Kótajt.

– Először is szeretném megköszönni Seregi Mihály másfél éves munkáját, szép időszakot éltünk meg irányításával – közölte Orosz Mihály polgármester, a kótaji egyesület vezetőségi tagja. – Ugyanakkor új impulzusra van szüksége a csapatnak, amelyet reményeink szerint Pók Csaba tud biztosítani. Az elmúlt héten elkezdte a munkát, sajnálatos módon, a hét végén még nem tudott rendelkezésünkre állni, mivel előre lekötött programja volt.

Noha a kótajiak – egyedüliként a mezőnyben – még nem nyertek az őszi idényben, három döntetlent mutathatnak fel a nyolc eddigi fellépésen, mindazonáltal hátrányuk közel sem vészes a közvetlen riválisokkal szemben. Olyannyira nem, hogy a kilencedik pozícióban táborozó Baktalórántháza „csupán” hét ponttal szerzett többet.

– A csapatnál erőnléti hiányosságok jelentkeztek, ami a Tarpa elleni meccsen is igazolódott, ettől függetlenül a cél változatlanul a biztos bennmaradás kiharcolása, amire még mindig reális esélyünk van – fejtegette Orosz Mihály. – A gond az, hogy a java még csak most következik, a mezőny első felével a folytatásban találkozunk. Én viszont nem szoktam feladni semmit, remélem a fiúk olyan elszántak mint én, és a tervünket teljesíteni tudjuk.

KM-KT

Címkék: , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés