Pólus-fórum: először ötleteltünk

Pólus-fórum: először ötleteltünk

Az első, de korántsem az utolsó Észak–Pólus fórumot rendeztük pénteken délelőtt a miskolci City Hotelben. Fejlesztési stratégia [.pdf – 1.0MB] Pólus Projekt adatlap [.doc – 64KB] &nbspPólus-fórum: eloször ötleteltünk 2006.03.24.

A viszonylag szűk körben tartott beszélgetést ugyanis az elkövetkező hetekben, hónapokban számos követi még, hol még ennél is kisebb, hol pedig lényegesen nagyobb társaságban attól függően, hogy éppen mely stratégiai területet vesszük célba, illetve milyen körben szeretnénk ötletelni a Miskolci Fejlesztési Pólus kapcsán.

Hírét kell vinni

Éppen a fórumon tapasztaltak alapján jutottunk arra a következtetésre, hogy nagyon sok helyre el kell vinni a hírét annak, milyen lehetőség kapujában áll Miskolc, s ezzel együtt a régió is. S bizony ahhoz, hogy mindez kellően tudatosuljon az emberekben és elkezdjenek nagyobb léptékű fejlesztésekben gondolkodni, meg kell szólítanunk mindazokat, akik ötleteikkel, javaslataikkal, szakértelmükkel és gyakorlati tapasztalataikkal hozzájárulhatnak ahhoz, hogy olyan fejlesztési koncepció szülessen, amely hozzájárul a régió versenyképességének növeléséhez.

A fórumon elhangzottakról a későbbiekben részletesen beszámolunk.

UM
hirdetés