Pontot mentett az egyéni remeklés

Pontot mentett az egyéni remeklés
© Fotó: Apagy SE/Facebook
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB II-es apagyi csapatban szereplő Szűcs Attila valamennyi egyéni mérkőzését megnyerte a Szerencs ellen.

NB I, férfi

Eötvös DPSE–Apagy SE 11–7

Az apagyiak pontszerzési esélyekkel utaztak az orosházi csapat elleni budapesti mérkőzésre, de a játék képe alapján nem volt rá esélyük. Győztek: Jeszenszki 3, Hodász 2, Fodor I. és a Poór T., Fodor I. páros 1-1.

NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–Statisztika PSC II 5–13

Az újabb rangadó mérkőzésen a nyíregyháziak közül ketten is betegen vállalták a játékot, és ez rányomta a bélyegét az eredményességükre. Gy.: Fülöp Sz. 3, Tarsoly, a Fülöp Sz., Tarsoly páros 1-1.

NB II, férfi

Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza–Egri VSI-Pálosi AK II 13–5

Remek egyéni teljesítményekkel magabiztos nyíregyházi siker született. A megyei bajnokságban szereplő csapat tagjaként debütáló Szák Áron ugyan nem nyert egyéni meccset, de ő is jól játszott.
Gy.: Fodor G., Király Cs. 4-4, Joó Z. 3, a Joó Z., Szák Á. és a Fodor G., Király Cs. páros 1-1.

Apagy SE II–Szerencs VSE 9–9

A harmadik helyen álló vendégek ellen elsősorban Szűcs Attila hibátlan teljesítményének köszönhetően szerzett pontot az apagyi legénység. Gy.: Szűcs A. 4, Kiss Z. 2, Pacuk P., a Szűcs A., Kiss Z. és a Szabó S., Pacuk P. páros 1-1.

NB III

Mátészalkai MTK–Apagy SE III 16–2

A tartalékos apagyiak ellen magabiztosan nyert a jobb erőkből álló Mátészalka, amelynek tagjai hat meccset is döntő szettben nyertek meg. Gy.: Kardos Z., Lukács B., Hegedűs T. 4-4, Damasiewicz N. 3, a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1, illetve Benga és a Németh F., Benga páros 1-1.

Vitka SE Vásárosnamény–Hódos Imre SE 6–12

A vitkai csapat összességében helytállt esélyesebb riválisa ellen.
Gy.: Orosz F., Lakatos Sz. 2-2, Pacuk S. és a Pacuk S., Lakatos Sz. páros 1-1.

Debrecen ASE–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 12–6

A záhonyiak kiegyenlített mérkőzésre kényszerítették a bajnokesélyes csapatot, különösen Petró László tündökölt, aki kevés híján a harmadik egyéni győzelmét is megszerezte.
Gy.: Csépke, Petró L. 2-2, Sütő L. és a Csépke, Petró L. páros 1-1.

Hajdúszoboszlói AK–Fehérgyarmati VSE 13–5

Az eredmény kissé csalóka, mert nagy csata volt, de a gyarmati éljátékosok nem tudták úgy szállítani a győzelmeket, ahogy azt előzetesen remélték.
Gy.: Bánik 2, Bartha M., Szilágyi Z. és a Bartha M., Szilágyi Z. páros 1-1.

Teva Debrecen SE II–Várdai ASE 14–4

Az esélyesebb csapat magabiztos sikerét hozta a mérkőzés.
Gy.: Márföldi 2, Újvári, Pokol P. 1-1.
hirdetés