Portugál támadóval is erősített a Kisvárda Master Good

A remek körülmények után ismét a télben folytatják a várdaiak
A remek körülmények után ismét a télben folytatják a várdaiak - © Fotó: kisvardafc.hu
Kisvárda – Pénteken már kora reggel landolt Ferihegyen az a repülőgép, amellyel hazatért egyiptomi edzőtáborozásáról a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapata.

Dajka László irányításával a Hurghadához közeli El Gounában edzettek a játékosok, illetve játszottak két edzőmeccset egyiptomi ellenfelekkel.

Előbbre lépni játékban

– Az, hogy mennyire volt pozitívum számunkra ez a túra, azt a későbbiekben fogjuk tudni megállapítani – kezdte érdeklődésünkre a kinti napok summázását Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Egy biztos: kizökkentünk a nehéz, illetve lehetetlen körülményekből. Jó feltételek között, az időszakhoz mérten jó pályán tudtunk készülni. A srácok tisztességgel dolgoztak. Terveztünk és tervezünk egy kis változást a játékunkban, azon, ami az őszi szezon végén pozitívum volt, nem szeretnénk rontani, hanem előrelépni. Amihez úgy gondolom, hogy az igazolásaink hozzá fognak segíteni.

Az érkezést követő napon az egyiptomi első osztályban szereplő az El Gouna FC volt az ellenfél és a hazaiak 3:1-re nyertek. A hazautazás előtt két nappal az alacsonyabb osztályú Razgari ellen már 5–0-ra nyert a szabolcsi együttes.

– Mindkét mérkőzés hasznos volt számunkra. Bár az ellenfelek erősségét tekintve jobb lett volna fordítva találkozni velük, tehát a gyengébbikkel játszani az érkezést követő napon. Ezt nem tudtuk megoldani, ám így is megvan a haszna a két találkozónak – így Dajka László.

A klub vezetőinek engedélyével hazarepülhetett az edzőtáborozásról brazil Sassá, akinek gyermeke született. Hárman is a táborozás alatt ünnepelhették szülinapjukat, így Izing Martin (27.), Szőr Levente (18.) és Andrij Cserepko (22.).

Szerdán is edzőmeccs

Közben idehaza erősített a klub, mert leigazolta a 28 román válogatott Gheorghe Teodor Grozavot. Sőt! Hugo Seco is aláírta a szerződését a kisvárdaiakkal, a 30 éves szintén támadó portugál az őszi szezonban a kazah Irtis Pavlodar játékosa volt.

Hétfőn tehát a kintihez képest mostohább feltételek között folytatódik a munka. Szerdán és szombaton edzőmeccset játszik a csapat, az utóbbi lesz a bajnoki főpróbán, hiszen a jövő hét végén már indul a bajnoki pontvadászat, mégpedig idegenben a Haladás ellen.

ML


Vári Barnabás tizenegyesből szerezte az első gólt
Kisvárda - Román válogatott támadót igazolt a Kisvárda Master Good. Győzelem idegenben, aláírás itthon. Kezdjük az utóbbival. Erősített a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapat, a szabolcsi városban szerdán aláírta másfél évre szóló szerződését Gheorghe Teodor Grozav. A 28 éves játékos 27-sz...
hirdetés