Postánkból: A kutya meg a bolhák esete

Kótaj – Nem azok az ingyenélők, akik a hibás rendszer miatt nem dolgoznak, sőt! Ők a rendszer áldozatai! A paraziták azok, akik nem is AKARNAK dolgozni.

Akik a lehetőségeikkel visszaélnek, azok, akik nem is akarnak letenni az asztalra semmit, de ami ott van arra jogot formálnak és gátlástalanul megszerzik (tekintet nélkül az eszközökre!).

Mégsem ők az igazi vétkesek (nem hibás a bolha, ha a kutya vérét szívja…, ő csak teszi a dolgát!) Az a hunyó, aki (akik) erre a lehetőséget megteremti(k). A nemzet nem attól erősödik, hogy az élősködők elszaporodásának megteremti a lehetőségét.

Azokat kell támogatni, akik tenni AKARNAK az országért, akik családjuknak és az állam összes polgárának jobb életet akarnak. A kevesebb néha több! Nekem senki ne mondja, hogy a munkanélküliség szükséges rossz.

Rossz, de nem szükséges. A szükséges az, hogy az általunk megbízott apparátus teremtse meg a lehetőségét a munkának, és az emberhez méltó megélhetésnek. Ez a dolguk, ezért tartjuk (el) őket! Azoknak üzenem, akik 17 év alatt megteremtették ezt a szép új világot, hogy keressenek maguknak valami hasznosabb munkát – éljenek létminimumból, vagy munkanélküli segélyből.

Rossz az a gazda, amelyik eltűri a jószágában a parazitákat. Az pedig, aki még szaporítja is a károkozókat, bolond! A jószág elhullik, neki meg felkopik az álla. Ezt akarjuk?
Fazekas István, Kótaj

Kapcsolódó cikkek:
hirdetés