Postánkból: Nagyon hiányzik a biciklink

Újfehértó – Tisztelt Tolvaj bácsik, nénik! Mi nagyon távol állunk az un. jó módú család kategóriától és nem azért böjtöltük meg a három bicikli árát, hogy aztán más(ok) jogtalanul eltulajdonítsák maguknak.

Az utóbbi időkben Újfehértón elszaporodtak a lopások, amelynek sajnos a családom is áldozatává vált. Levelem által azoknak szeretnék üzenni, akik elvitték a három biciklinket többek között.

Tisztelt Tolvaj bácsik, nénik! Mi nagyon távol állunk az un. jó módú család kategóriától és nem azért böjtöltük meg a három bicikli árát, hogy aztán más(ok) jogtalanul eltulajdonítsák maguknak. Arra adjon már végre valaki választ, hogy miért kell elvenni azt, ami a másé? Az egyik egy gyerekbicikli volt, amit abból a célból vettünk meg, hogy a két és fél éves kislányomat tudjam magammal hordani, aki azóta is hiányolja és keservesen kérdez szeretett járműve felől.

Nem tudom neki megmagyarázni, miért nincs többé, miért nem megyünk sehová. Többen vagyunk a családban, így nem tudjuk pótolni az ellopott tárgyakat. Azt üzenem az illetőknek, hogy remélem, a jó Isten majd méltó büntetést szab ki rájuk! Ezekért a lopásokért az állam is felelős, mert ha a vezető urak is csak minimálbért kapnának, mint az egyszerű dolgos ember, akkor lenne pénz a rendőröknek benzinre és tudnának járőrözni. Ez a legfőbb gond, nincs pénz!
Egy bánatos család

Kapcsolódó cikkek:
hirdetés