szon-sportoldal

2016.01.06. 14:20

Fatum-Nyíregyháza - Ennél rosszabb ne legyen!

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza horvát bajnok elleni mérkőzését a televízió is közvetíti.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza horvát bajnok elleni mérkőzését a televízió is közvetíti.

Röplabda. Ha másért nem, a Vasas elleni mérkőzésért már megérte a házigazda szerepet vállalni a női röplabda Közép-európai Ligában. A tornarendszerű sorozat harmadik csoportkörében egész estés csatában ,,nyúzta egymást” a két magyar gárda és olyan történt, amire sokan hirtelen nem is tudnának válaszolni, mikor esett meg utoljára. Nevezetesen, a Fatum-Nyíregyháza csaknem két és félórás összecsapáson legyűrte (3:2) a Vasast.

Meglehet, ezt a találkozót ebben a szezonban nehéz lesz überelni, mindenesetre csütörtökön (kezdés: 18 óra) a horvát OK Porecs következik, vagyis a hazaiak nem ülhetnek a babérjaikon. Főként, hogy a meccset az M4 csatorna élőben közvetíti.

– Lélektanilag fontos mérkőzést játszottunk, azt gondolom, a Vasas legyőzésével elértük, hogy innentől kezdve a bajnokságban előttünk álló csapatok számolnak velünk – fejtegette Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza edzője. – Ugyanakkor messzemenő következtetést nem vonok le, ez is egy meccs volt, amely megfelelően szolgálta a felkészülésünket. Ebben a sorozatban célunk, hogy megedződjünk, ilyen magas hőfokú találkozókra van szükség a fejlődés érdekében. A Porecs horvát bajnok volt, időközben változott a játékoskerete, több kulcsember távozott, ettől függetlenül nem lebecsülendő ellenfél. Azt várom, hogy a saját teljesítményünkre koncentrálva, a kulcspillanatokban ismét jó megoldásokat választva színvonalas játékkal rukkoljunk elő.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!