Sport

2017.01.12. 09:33

Még tovább haladhat a Nyírgyulaj

Nyírgyulaj - A futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első összecsapása különösen ajánlott volt álmatlanságban szenvedőknek.

Nyírgyulaj - A futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első összecsapása különösen ajánlott volt álmatlanságban szenvedőknek. A Haladás–Nyírgyulaj mérkőzés csaknem 21 órakor kezdődött, és már sokan fejükre húzták a takarót, amikor befejeződött. Mindenesetre a két élvonalbeli együttes nagy harcot vívott, a vendégek pedig joggal kárhoztathatják a sorsot, mivel úgy szenvedtek háromgólos vereséget, hogy négy kapufát lőttek.

– Igazi kupameccs volt, a történtek dacára nem reménytelen a helyzet, bízom abban, a visszavágón le tudjuk dolgozni a hátrányt – vélekedett Lovas Norbert, a Nyírgyulaj játékos-edzője.

A visszavágót január 18-án rendezik a nyírbátori sportcsarnokban.

KM-KT

Futsal: Magyar Kupa

Negyeddöntő, első mérkőzés

Szombathelyi Haladás–Nyírgyulaj KSE 5–2 (1–0)

Szombathely, 200 néző, v.: Ábrahám T., Horváth Z.

Nyírgyulaj: Végső Zs. – Angyalos A., Nagy I., Siska G., Sánta J. Csere: Lovas N., Szép T., Varga D., Orosz D., Szabó Á., Faragó L., Tóth B., Gömze A., Opre R. (kapus). Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Gömze A., Nagy I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!