Pozitív eredmény a negatív bélyeg ellenére: Újraválasztották Madácsi Imrét, Kisléta polgármesterét

Akt.:
Pozitív eredmény a negatív bélyeg ellenére: Újraválasztották Madácsi Imrét, Kisléta polgármesterét
Kisléta – Időközi választást tartottak Kislétán, mert a Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása szerint „a közigazgatási és munkaügyi bíróság kimondta: méltatlanná vált a tisztségére a polgármester. A méltatlanság megállapításáért a megyei kormányhivatal fordult bírósághoz, miután Madácsi Imrét korábban egy év, két évre felfüggesztett börtönre ítélték jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt”.


Madácsi Imre mindezek után részt vett a vasárnapi választáson, és nyert. Az 1384 választásra jogosultból 940-en adták le szavazatukat, a függetlenként induló Madácsi Imre pedig 446 szavazatot kapott.

– Meglepően jónak tartom az eredményt. Bár korábban sok igaztalan támadás ért a médián keresztül, a voksok jelzik: elismerik a munkámat. A jövőben még nagyobb odaadással és emberséggel teszem a dolgomat. A régi ügyek miatt rám sütött negatív bélyeg ellenére bíztak bennem. Nekem annyi a tisztem, hogy csinálom tovább mindazt, amit a választópolgárok bizalmának köszönhetően elkezdtem. Már a küszöbön van a kerékpárút-hálózat kiépítése, szeretnénk felújítani, bővíteni az egészségközpontot, járóbeteg ellátó és községi piac létesülne, igény van körforgalmi
csomópontra, modernizálásra szorul az önkormányzati konyha, és a kamerarendszer megvalósítására is van remény. Szóval, van terv és teendő bőven – jelentette ki Madácsi Imre, Kisléta régi-új polgármestere.

KM
hirdetés