Pozitívat fújt az eltiltott sofőr

Pozitívat fújt az eltiltott sofőr
© Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 30-án a megyeszékhelyen elfogták L. Zoltán 44 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék körözést adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A járőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves és egy 46 éves helyi lakos ellen. A férfiak 2016. január 30-án egy Mátészalka és Kocsord közötti erdőrészből fát kíséreltek meg eltulajdonítani. Az egyenruhások a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 30-án Tiszadob belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés közben a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a férfit további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, ahol ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Az ellenőrzés során a nyilvántartásból az is kiderült, hogy a 40 éves tiszaújvárosi lakos járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés