Prevenciós előadás a kollégisták számára

Prevenciós előadás a kollégisták számára
© Fotó: a szerző
Záhony – A napokban Sipos József Zoltán intézményi bűnmegelőzési tanácsadó tartott foglalkozást a záhonyi diákotthon tanulói részére.

A elismert rendészeti szakember negyedik éve tevékenykedik a határvárosi középiskolában. Az iskolai osztályfőnöki órákon és a kollégiumi foglalkozásokon a diákokra leselkedő veszélyekről tartott érdekes tájékoztatóin prezentációkkal, kisfilmekkel színesíti előadásait és emellett részletes válaszokkal szolgál a találkozók résztvevőiben felmerült kérdésekre. Fogadóóráin személyes problémáikkal is felkereshetik a tanulók és a nevelőik a tapasztalt szakembert. A legutóbbi kollégiumi foglalkozásán az eltulajdonítás problémakörét dolgozat fel sokoldalúan a bűnmegelőzési tanácsadó. A következő hetekben, hónapokban a tematikus találkozókon minden jelentősebb témakör terítékre kerül.

– Katona Dávid –

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés