Prostinak állt a jámbor keresztény nő – És most elmondta, mire is vágynak igazából a férfiak (18+)

Akt.:
Gwyneth Montenegro
Gwyneth Montenegro
Melbourne – Gwyneth Montenegro egy nap úgy döntött, prostitáltnak áll. A hölgy 39 éves és túl több mint 10 ezer ügyfélen – elmondása szerint volt már dolga jogászokkal, politikusokkal, zenészekkel, akadt ügyfél, aki egzotikus szigetre vitte nyaralni. És most elhatározta, hogy megosztja a tapasztalatait a férfiakkal kapcsolatban nőtársaival.

És hogy mit akarnak szerinte a férfiak? Ezt nyilatkozta:

A legtöbb férfi csak normális szexet akart. És miután megkapta, nagyobb lett az önbizalma. Nem akarom a feminizmust bántani, de kiheréltük a férfiakat. Ez a legnagyobb bajuk, ezért lépnek félre, ezért vívódnak folyamatosan a kapcsolatukban.Csak azt akarják érezni, hogy ők irányítanak. Hogy valódi férfiként vannak kezelve.”

A hölgy szerint közelebb áll a pszichológiához mestersége, semmint a szexmunkához. Tapasztalatai szerint sok férfi nagyon fél attól, hogy elveszítette az irányítást egy olyan világban, ahol már az is szexizmusnak számít, ha kinyitja egy nő előtt az ajtót.

Sokan csak beszélgetni akartak, és persze volt, aki élvezte, hogy birtokolhat, ha még csak egy órára is. És erre nagyobb szükségük volt, mintha vad szexet kaptak volna.”

Forrás: ripost.hu.


Az orvosi egyetemen tanul, prosti, a 70 éves pasijától terhes, de semmi pénzért nem hagyná abba a munkáját (18+)

Summer Sebastian nem biztos, hogy a legjobb irányba halad, hogy ő legyen a tökéletes anyuka, ugyanakkor ő nagyon boldog: a prostituáltként dolgozó lány nemrég a blogján jelentette be, hogy gyermeket vár a tőle 40 évvel idősebb barátjától, ám azt is hozzátette, emiatt nem hagyja abba a munkáját.
hirdetés