Prostit csíptek Nyíregyházán, memóriakártya tolvajt Dombrádon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: zerohedge.com
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2016. június 8-án a megyeszékhelyen elfogták L. József 28 éves helyi lakost. A férfi ellen a Fővárosi Törvényszék emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse 2016. június 8-án őrizetbe vett egy 22 éves geszterédi férfit, akit a Nyíregyházi Járásbíróság körözött.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy 22 éves helyi lakos ellen. A járőrök a nőt 2016. június 8-án a megyeszékhelyen tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért a közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást a Kisvárdai Rendőrkapitányság egy 22 éves és egy 26 éves dombrádi lakos ellen. A férfiak 2016. június 8-án egy dombrádi üzletből memóriakártyákat loptak el. A rendőrök a bolt biztonsági kameráinak felvételei alapján az elkövetőket rövid időn belül azonosították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 8-án Tiszavasváriban elfogták L. Tibor 40 éves helyi lakost. A férfit a Nyíregyházi Járásbíróság körözte, ezért a rendőrök előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 24 éves nyírkátai lakost. A férfi 2016. június 8-án az esti órákban Nyírkáta belterületén egy családi veszekedést követően az utcán kiabált, és agresszíven viselkedett, melyet a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem fejezett be.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés