Prostit csíptek Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 10-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 10-én, Nyíregyházán elfogták P. Sándor 59 éves budapesti lakost. A férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vétele mellett folytat eljárást egy 24 éves ömbölyi lakossal szemben. A férfi 2016. július 10-én egy nyírlugosi bolt elől eltulajdonította egy helybeli asszony kerékpárját. A sértett a rendőröktől rövid időn belül visszakapta az eltulajdonított biciklit.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 10-én Nyíregyháza külterületén tetten értek egy 42 éves helyi nőt, aki szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés