„Minden elismerést megérdemelnek a játékosok”

Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Kovács Péter, archív
Debrecen, Felcsút – A Puskás Akadémia vs. DVSC (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Benczés Miklós és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Értékes győzelmet értünk el. Jobban kezdtük a találkozót, az első percekben Takácsnak és Harisnak is voltak helyzetei. Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk. Minden elismerést megérdemelnek a játékosok. Labdabirtoklásban szeretnénk javulni, szervezett játékot nyújtott a csapat, több lehetőségünk volt, mint a Puskás Akadémiának. Öt meghatározó játékosunk hiányzott, így is több helyzetünk adódott. A felépülésük után az újonnan jöttekkel egy karakteres csapatot tudunk kialakítani.

Benczés Miklós: Szerettük volna sokat birtokolni a labdát, ez megvalósult az első félidőben. Szélsőink támadójátéka nem hordozta azt a veszélyt magában, amit a korábbi felkészülési meccsen megvalósítottak. Nem voltak eléggé kezdeményezőek. A Debrecen óriási magassági fölényben volt, a pontrúgásaikat jól hárítottuk A meccs iróniája, hogy pont a Loki talán legalacsonyabb játékosa, Calvente fejelte a gólt. A mérkőzést megérdemelten nyerték meg, a góllal jobbak voltak nálunk.


Felcsút - A vendég Debrecen 1-0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 2018/19-es szezonjának nyitómérkőzésén. OTP Bank Liga, 1. forduló: Puskás Akadémia FC - Debreceni VSC 0-1 (0-0) Felcsút, 931 néző, v.: Vad II. gólszerző: Calvente ...

A felcsúti Radó András (b) és a debreceni Szatmári Csaba a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Debreceni VSC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. július 21-én.
Debrecen, Felcsút - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 1. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Puskás Akadémia együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 1. forduló P...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés