Helyi közélet

2008.12.12. 20:19

A Széfben hagytak közel kilencmilliót

<p>Nyíregyháza, Budapest - Ez volt az első verseny, amire jelentkeztek, de biztosan nem az utolsó.</p>

Egy nyíregyházi pár, Hollósi Zsuzsa és Kovács Viktor küzdött az RTL Klub népszerű vetélkedőjében, s bár bejutottak A Széf döntőjébe, az addig összegyűjtött közel kilencmillió forintot nem sikerült hazavinniük.

– Szeretem a vetélkedőket – mondja Hollósi Zsuzsa –, s miközben nézem az adásokat, örömmel tölt el, hogy szinte mindig tudom a válaszokat. Ezért jelentkeztünk, és annak ellenére, hogy nem sikerült nyernünk, jó élményként maradt meg bennünk a műsor felvétele. Profikkal volt dolgunk, remekül meg volt szervezve minden, és akkor persze nagyon rosszul esett, hogy ilyen sok pénzt vesztettünk, de mára túltettünk magunkat rajta. A döntőben számunkra nehéz kérdéseket kaptunk, melyek nem is igazán tudást vagy műveltséget követeltek, így négy széfből kellett választanunk – sajnos kevés volt a 25 százalékos esély. Ez volt az első verseny, amire jelentkeztünk, de biztosan nem az utolsó: elhatároztuk, hogy addig játszunk, amíg nem nyerünk – mondta Zsuzsa, aki középiskolában és főiskolán tanít etikát, történelmet és pedagógiát, s aki most készül a negyedik diplomája megszerzésére.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában