A sonkádi Madonna

2019.12.28. 13:01

Opitz Barbi megosztotta receptjét

A bejegyzés segítségével bárki elkészítheti a sonkádi énekesnő ünnepi mézeskalácsát.

Forrás: Facebook/Opitz Barbara

Karácsony alkalmával számos család asztalára kerültek finom sütemények: a mákos és diós bejgli, a ­mézeskalács és a zserbó sokaknál elmaradhatatlan klasszikusok az ünnepi asztalon. Ilyenkor a sztárok is elfoglalják a konyhát, hogy valami ellenállhatatlan édességgel kápráztassák el családjukat.

A sonkádi énekesnő, Opitz Barbi fiatal kora ellenére otthonosan mozog a konyhában és jól ismeri az ünnepi süteményeket, mindezt egy videó bizonyítja, amelyben megmutatta, hogyan készített mézeskalácsot. A sztár közösségi oldalára töltötte fel azt a rövid felvételt, melyben elárulta, hogy ezt az édességet idén készítette el életében először, illetve a teljes receptet is megosztotta követőivel.

Tetszett a rajongóknak

A rajongóknak nagyon tetszett a rendhagyó ünnepi videó, hiszen két nap alatt több mint 30 ezren nézték meg, illetve a kommentek között elárasztották karácsonyi jókívánságokkal – ezzel megmutatva, hogy nem csak éneklés és tánc közben nézik szívesen a fiatal énekesnőt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában