Puzsér vs. Luxus Vivi – “Vivien tökéletesen érzi, hogyan kell a semmiből semmit csinálni”

Puzsér vs. Luxus Vivi – “Vivien tökéletesen érzi, hogyan kell a semmiből semmit csinálni”
© Illusztráció: Instagram
Nyíregyháza – Puzsér Róbert szerint “Vivien több, mint egy aranyásó a sok közül: Sarka Kata, Rogán Cili és Vajna Timi pénzéhségének, kivagyiságának és ostobaságának kvintesszenciáját hordozza”.

Puzsér a Facebook oldalán alaposan kivesézte az RTL Klub Nyerő Páros című műsorát, és Vasvári Vivienről is megeresztett néhány mondatot. Azt írta:

A másik érdekes, ugyanakkor kifejezetten irritáló pár a burzsuj vállalkozó, Fecsó és luxusban fürdőző szilikoncsaja, Vivien, akikben rendkívül magas színvonalon reprezentálódik a mai magyar uralkodó osztály pénzes prolisága – Fecsó valahogy mégis egy szerethető figura, Vivien pedig korát meghazudtolóan ravasz és számító státuszszimbólum, aki tökéletesen érzi, hogyan kell a posztmodern médiatérben a semmiből semmit csinálni. Félreértés ne essék, Vivien több, mint egy aranyásó a sok közül: Sarka Kata, Rogán Cili és Vajna Timi pénzéhségének, kivagyiságának és ostobaságának kvintesszenciáját hordozza.

A kritikát Vasvári Vivien sem hagyta szó nélkül – aki rögtön egy meglepő kijelentéssel vágott vissza, nevezetesen, hogy azt se tudja, kicsoda Puzsér Róbert.

Fingom nincs, ki vagy és nem hiszem, hogy ez tájékozatlanság lenne. Csak sajnálni tudlak, hogy negatív poszttal próbálsz halvány reflektor fénybe kerülni! Sajnallak, mert csak negatív ember lehet az, aki negatív kritikával akar érvényesülni, és ez egy kudarcra ítélt életút! Alindát ismerem és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A véleményed rólam hidegen hagy, de Alindát ne bántsd. Remélem az élet kudarcai megtanítanak arra, hogy pozitívabb ember legyél!

Forrás: velvet.hu


Budapest, Nyíregyháza - Vasvári Vivi a Nyerő Páros forgatásán a kamerák előtt csinált egy terhességi tesztet, ami a nézők, és persze Vivi nem kis meglepetésére pozitív lett. Már csak azért is meglepő a hír, hiszen Vivi nemrég, április végén adott életet kisfiának, Edwardnak. Mivel a nyerő páros j...

Budapest, Nyírtass - Vivi és Fecsó még június végén tartották a polgári esküvőjüket, ám az esemény nem volt nyilvános az egyházival ellentétben, így csak találgatni tudtunk, miféle luxushepajt kerekíthettek Nyírtasson. Vasvári Vivien most megosztotta az esküvői videóját, és szemünk-szánk tátva marad...
hirdetés