Ragyogó előadásokkal búcsúzik a Mandala Nyár

A nagy sikert aratott darabok egyike, a Tanulmány a nőkről zenés vígjáték egyik pörgős és mulattató pillanata
A nagy sikert aratott darabok egyike, a Tanulmány a nőkről zenés vígjáték egyik pörgős és mulattató pillanata - © Fotó: Palicz István
Nyíregyháza – A Tanulmány a nőkről zenés vígjáték, a Csőre Gábor főszereplésével bemutatott Toldi, valamint a gyermekeknek szóló Micimackó és Lúdas Matyi játékok után újabb előadásokkal várja az érdeklődőket a 26. Mandala Nyár.

A helyszín változatlanul a Sóstói Múzeumfalu, a kezdési időpontok azonban – az őszre való tekintettel – korábbra kerültek.

Szeptember 7-én, csütörtökön 20 órától újra megízlelhetjük az Egy tányér napfény című musicalt a Jászai-díjas Mikó István rendezésében és főszereplésével. Pénteken este nyolctól a Bérgyilkos a barátom című vígjátékon derülhetünk.
Szeptember 10-én, vasárnap – a hagyományoknak megfelelően – nívós, sztárokat felvonultató, zenés gálaműsorral búcsúzik a hűséges színházszeretőktől a Mandala Nyár. A 19 órától kezdődő záróműsorban többek között Pál Dénes és Varga Vivien, valamint a Mandala Dalszínház társulata garantál felhőtlen kikapcsolódást, ragyogó pontot téve a 26. nyári színházi fesztivál végére.

– KM –
hirdetés