Rajzpályázat: Vizet mindenkinek!

Rajzpályázat: Vizet mindenkinek!
© Illusztráció: YouTube
Nyíregyháza – A Víz Világnapja alkalmából a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezete rajzpályázatot hirdet a megye óvodásai, általános iskolás diákjai számára.


A “Vizet mindenkinek!” című pályázatra óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos kategóriákban várják a rajzokat és akvarelleket, korcsoportonként díjazzák az első három helyezettet. A pályázatok beérkezési határideje: 2019. március 20.

A pályamunkák beküldésekor tüntessék fel a következő adatokat: a pályamunka címe, a pályázó neve, életkora, iskolai osztálya, elérhetőségei – postacím (iskola, óvoda), telefon, e-mail -, a felkészítő pedagógus neve. Postán küldjék el a pályázatokat, melynek mérete minimum A/4 (21×29,7 cm) legyen, de ne haladja meg az A/3 (42×29,7 cm) méretet. A borítékra írják rá: „Eredeti címen kézbesítendő”! Postacím: 4400 Nyíregyháza Széchenyi u. 19.

A pályázatokkal kapcsolatban további információkkal Kovács Mónika ügyintéző szolgál (Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, telefonszám: 42/502-200/17148-as mellék).
hirdetés