Megmutatták a tuzséri szívósok a mándoki profiknak!

Akt.:
Mátészalkai MTK vs. Nagyhalász
Mátészalkai MTK vs. Nagyhalász - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 26. forduló, szombati mérkőzések: Idegenben nyert a Baktalórántháza és a Tuzsér, meglepetés Mátészalkán, két szerzett góllal végre nyerni tudott a Tarpa, sok helyzetet kihagyott, de győzött a Nyírgyulaj.

Dombrád–Baktalórántháza 0–2 (0–0)

Dombrád, 150 néző, v.: Király A.

Dombrád: Csáki T. – Birke (Flávio), Pap M., Juhász Cs. (Molnár T.), Dallos L., Puskás Á., Posta N., Buka (Németh T.), Géci, Varga D., Tamás L. Edző: Tóth János.

Baktalórántháza: Borkó – Lakatos I., Kozma J., Lakatos L., Toldi A., Ráti, Zakor (Kántor F.), Rakóczi, Sitku Á., Balogh P., Nagy T. Edző: Gebri Pál. Az első félidő kiegyenlített játéka után a vendégcsapat kihasználta a dombrádiak egyetlen hibáját.

Gól: Sitku Á., Toldi A. Ifi: 2–2.

Tóth János: – Úgy érzem, a csapat mindent megtett a győzelemért, gólt is szerzett, ami elvileg érvénytelen volt. Ennyi könyököst még egy mérkőzésen sem láttam, de ebbe úgy látom, már bele kell nyugodnunk. További sok sikert a Baktalórántházának!

Gebri Pál: – A tét rányomta a bélyegét a mérkőzésre, küzdelmes találkozón a fiúk átérezték a meccs fontosságát.

Tarpa–Tiszavasvári 2–1 (1–0)

Tarpa, 150 néző, v. Paráda.

Tarpa: Rácz T. – Péter Gy. (Ködöböcz), Törtei, Mándi L. (Kacsó), Rozman S. (Djacsenko), Gajdos G., Antal R., Barta F. (Szolomka), Szidor, Kemény G. (Polácsek), Verejcsi. Játékos-edző: Rozman Sándor.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T., Nagy K., Cseh K., Gál N., Orosz T. (Gyurján R.), Szaffián, Szolyka G. (Bakos T.), Kóka R., Bolega (Tudja), Pallai G. Edző: Kiss Gábor. Közepes iramú mérkőzésen a hazai csapat két begyakorolt figurából két gólt szerzett, a tiszavasváriak csak a végén tudtak szépíteni.

Gól: Törtei, Mándi L., illetve Tóth N. (11-esből). Ifi: 12–1.

Rozman Sándor: – Két gyönyörú szép támadásból két gyönyörű gólt szereztünk, amivel magabiztosan tartottuk itthon a három pontot, azzal együtt is, hogy a végén felhoztuk az ellenfelet egy büntetővel. Végre valahára két szerzett góllal is tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, a Tiszavasvárinak pedig további sok sikert kívánok!

Kiss Gábor: – A szerencsésebb csapat nyert, az, amelyik mind a két helyzetét értékesítette. Annyi „pozitívuma” volt a meccsnek, hogy a sporttárs a harmadik bűntetőt már be merte fújni.

Nyírgyulaj–Austria Juice-Vásárosnamény 1–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 250 néző, v.: Pethő P.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Czerula, Angyalos, Tóth B., Orosz D., Fekete G., Gömze (Török I.), Nagy B. (Hatházi), Siska G. (Nagy I.), Erdei Z. (Mezei B.), Oxi. Edző: Lukács Tibor.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Illés P., Balogh Gy., Lakatos T., Sebestyén G. (Pálfi Z.), Filep R., Lizák B., Lakatos I., Danku A. Edző: Dudás Zoltán. A hazaiak magabiztosabb győzelmet is arathattak volna, ha helyzeteik töredékét kihasználják.

Gól: Fekete G. Ifi: 0–2.

Lukács Tibor: – Második hete hoztuk le kapott gól nélkül a mérkőzésünket. Ez a mostani találkozó legnagyobb pozitívuma.

Dudás Zoltán: – Kiváló játékvezetés mellett mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, de mivel több helyzetet dolgoztak ki, és azok közül egyet értékesítettek, megszerezték a három pontot. Gratulálok a Nyírgyulajnak!

Mátészalkai MTK–Nagyhalász 2–1 (0–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Valu.

Mátészalka: Somogyi M. – Szántó Z., Barnucz, Lyáh (Szabó D.), Petrohai M. (Csák M.), Tóth P. (Bodó L.), Magyari M., Lénárt G., Makszim (Paragh), Tempfli (Gergely M.), Simonka. Edző: Marius Botan.

Nagyhalász: Dukát – Simon D., Balogh N., Varga D., Barzó, Ladányi D. (Ludánszki I.), Gégény M., Bartha Z. (Tóth G.), Hudák M., Da Silva, Mátrai N. (Kató I.). Játékos-edző: Ludánszki István. Három nagy helyzetet kihagyott a Mátészalka, mégis a Nagyhalász szerezte meg a vezetést, de a második félidőben nagyon komoly csapatként lépett fel a hazai fél, és meg tudta fordítani az eredményt.

Gól: Csák M., Lénárt G., illetve Varga D.

Marius Botan: – Örülök, hogy a második félidőben sikerült fordítanunk, ez azt mutatja, hogy van ambíció a csapatban, de még nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk.

Ludánszki István: – Hetven percig jól fociztunk, utána elfogytunk. Két hét alatt soknak bizonyult az öt meccs. Készülünk a nagyon fontos következő fellépésünkre.

Mándok–Tuzsér 0–2 (0–1)

Mándok, 300 néző, v.: Sipos L.

Mándok: Pécsi V. – Kohutka (Szkunzjak), Ari, Hidi N., Hricskevics, Szabó T., Sipos T., Buda P. (Bodnár L.), Erős G., Vezdel (Győri J.), Hegedűs T. Edző: Dancs Béla.

Tuzsér: Félegyházi – Szűcs Z., Gergely I. (Pálinkás T.), Zán P., Iván A., Dolhai M., Pukis (Kovács D.), Setét R. (Szilágyi D.), Baglyos, Lakatos B., Jónás K. Edző: Antal István. A hazai csapatnak sikerült a legmélyebb pontjára juttatni önmagát.

Gól: Setét R., Kovács D. Ifi: 0–13.

Dancs Béla: – A tuzséri szívósok megmutatták a mándoki nagyképű profiknak, hogy milyen sportemberek. Sajnálom azokat az embereket, akik tenni akarnak a mándoki labdarúgásért, de idővel rá fognak jönni, hogy nem sok értelme van az ilyen játékosokra áldozni. Köszönöm a lehetőséget a vezetőségtől, de én nem az az ember vagyok, aki el tudja ezt viselni, és feleslegesen kár idegesíteni magam. További sok sikert azoknak a szponzoroknak, akik még akarnak tenni valamit a mándoki sportért.

Antal István: – Élvezetes, izgalmas mérkőzésen, úgy érzem, végig irányítottuk a játékot, és megérdemelten nyertünk.Rakamaz.
SZON.HU


hirdetés