Rangadó helyett edzőmeccsé silányult bajnoki

Rangadó helyett edzőmeccsé silányult bajnoki
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor, Sényő – Mindkét oldalon maradt hiányérzet a megyei összecsapás után.

A szezonban először mérkőzött meg egymással az NB III.-as Sényő és a Nyírbátor. Noha nagy várakozás előzte meg a meccset, a játék nem a derbiket idézte.

– A meccs előtt elhangzott jelzők utólag nem igazán illenek a találkozóra – értékelt Fiumei Viktor, a Sényő edzője. – Elég gyenge színvonalú mérkőzés volt, rangadó helyett inkább edzőmeccs-jellegűnek tűnt, a két kapus akár le is jöhetett volna, nem forogtak nagy veszélyben a kapuk. Nem láttam a tüzet a játékosokban, lehet, hogy a Bátor mostani sorsa rányomta a bélyegét. Sok sikert kívánunk nekik, reméljük, hogy mihamarabb rendeződik a helyzetük.

Büszke a játékosaira

Hasonlóan látta a történteket Szilágyi Krisztián is.

– Inkább a küzdelemről szólt a mérkőzés – mondta a Nyírbátor edzője. – Szervezetten játszottunk és meg is szereztük a vezetést, aztán a második félidőben mezőnyfölénybe került a Sényő, de nem igazán volt meg bennük az átütőerő, majd egy jól eltalált lövésből mégis egyenlítettek. Mivel későn kaptuk a gólt és a végén volt egy gólszerzési lehetőségünk, van egy pici hiányérzetem, de összességében igazságos eredmény született. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, ismét megmutatták, hogy ilyen nehéz helyzetben is helyén van a szívük.

MK
hirdetés