Rangos elismerést kapott Gyekis mester

Gyekis Árpád az elismerésekkel
Gyekis Árpád az elismerésekkel - © Fotó: Sipeki Péter
Budapest, Nyíregyháza – Az október 23-ai nemzeti ünnep alkalmából a Nyíregyházi Szolgáltató Ipartestület Egyesületének javaslatára, az IPOSZ előterjesztésére Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Gyekis Árpád autószerelő mesternek kiemelkedő színvonalon végzett munkájáért a Magyar Gazdaságért Díjat adományozta.


A hetven esztendős, nyíregyházi születésű szakember 1972-től autószerelő iparos, huszonhét éve a Nyíregyházi Szolgáltató Ipartestület Egyesületének elnöke, a KIOSZ országos választmány volt tagja, 1998-tól az IPOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ipartestületek, Kisvállalkozások Megyei Szövetségének alelnöke, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnökségi tagja és az Autószerelő Mestervizsga Bizottság elnöke. A Primom Vállalkozási Alapítvány Kuratóriumának tizenöt évig volt tagja. Folyamatosan oktatott autószerelő tanulókat. Több mint négy évtizede kiemelkedően, önzetlenül tevékenykedik a város és a megye iparosságának boldogulásáért.

Ez a szakmai és szolgáltatói munka a város mindennapi gazdasági működését, továbbfejlődését segíti. Nyíregyháza szinte minden szervezetével szoros együttműködést alakított ki. Mindig arra törekedett, hogy az iparosság jó hírneve fennmaradjon, a megrendelő minőségi szolgáltatást kapjon. Számos állami, szakmai és iparos kitüntetés birtokosa.

KM
hirdetés