Rangot szereztek a csornai Gasztro Csatán

Kozma Gyuláné, Ragu Melinda és Csáki Menyhért Péter
Kozma Gyuláné, Ragu Melinda és Csáki Menyhért Péter - © Fotó: Sipos Melinda
Dombrád – Összesen 460 kilométert tett meg Dombrád 8 fős főzőcsapata szeptember 9-én, hogy Csornán, a 10. Gasztro Csata elnevezésű gasztronómiai rendezvényen összemérhesse szakácstudományát más régiók csapataival.

A város először vett részt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagyszabású eseményén, lelkesen képviselve a nyíregyházi régiót. A dombrádiak magyaros káposztás bablevessel és lapcsánkával nyűgözték le a zsűri tagjait, s így az egész napos kitartó munkának is meglett a haszna. A pontozásos verseny végeredményeként a város kapta meg a „Legszebb Porta” díjat és a „Magyar Népi Sütő-Főző Hagyományok Őrzője” címet, tájékoztatta lapunkat Csáki Menyhért Péter.

KM








hirdetés