Rátesznek még egy lapáttal Sényőn

Sényőn azt szeretnék, hogy Phrakonkham Ádámhoz a folytatásban is ragadjon a labda
Sényőn azt szeretnék, hogy Phrakonkham Ádámhoz a folytatásban is ragadjon a labda - © Fotó: Pusztai Sándor
Sényő – Négy játékossal erősített a megyei első osztályú csapat, miközben ketten távoznak.


Sényőn komolyan gondolják. Mégpedig azt, hogy felülmúlják az előző idényben bemutatott produkciót.
Magasan a léc, a megyei első osztályú futballcsapat – újoncként – mindjárt a harmadik helyre rakétázott, erre akarnak rátenni még egy „lapáttal”. Ehhez passzol a játékoskeret átalakítása, noha veszteségekkel is kalkulálni kell.

Az Ember Roland irányította legénység tehetségesnek titulált titánjai közül a tizennyolc esztendős Bernáth Martin minden valószínűség szerint NB III-as klubban folytatja, míg Horváth Norbert a bajnoki rivális Tiszavasvárit választotta. Ugyanakkor a felkészülést július 12-én kezdő együttes gyakorlatilag összeállt.

Négy friss szerzemény egészen biztosan bevethető lesz a következő évadban: az egyik legnagyobb fogás a bajnok Ibránytól érkező, a támadószekcióban harcba dobható Makai István. A jobb oldali középpályás, Potornai Márk a megye egybe feljutott Balkánytól köszönt el, hogy csatlakozzon a Sényő-Carnifexhez. Ebben a csapatrészben tehet jó szolgálatot a folytatásban Phrakonkham Ádám: a huszonhárom éves labdarúgó az elmúlt szezonban az „osztálytárs” Kemecse frontemberének számított.
Az NB II-be felkerült Cigánd kapusa, Félegyházi Viktor ugyancsak a szabolcsi egylet színeiben kap lehetőséget a jövőben.
A sényőiek július 16-án, a feljutást kiharcoló Balkány ellen nyitják a nyári edzőmérkőzések sorát.

KM-KT

Címkék: , ,hirdetés