Régen kapott ennyi gólt a Kisvárda

Régen kapott ennyi gólt a Kisvárda
© Fotó: KM-arcíhv
Kisvárda – A szabolcsi együttes sima vereséget szenvedett a Paks vendégeként.

A házigazda Paks a kezdetektől kezdeményezőbben lépett fel, ennek az lett az eredménye, hogy viszonylag korán kétgólos előnyre tett szert. A folytatásban előrébb merészkedett a Kisvárda és Horváth Zoltán révén szépíteni tudott, de a tolnaiak még az első félidőben újra betaláltak.

A második játékrészben támadóbban futballozott Dajka László együttese, ám nem tudott közelebb férkőzni ellenfeléhez, sőt, az utolsó másodpercekben egy szerencsés megmozdulással a hazaiak beállították a 4–1-es végeredményt.

A Kisvárda a bajnokság első két fordulójában egyaránt négy gólt kapott, majd több jó meccset játszott, de az előző fordulóban Debrecenben 3–1-es vereséget szenvedett. Négy gólt július 29-én kapott legutóbb.

Labdarúgás: NB I., 10. forduló

Paks–Kisvárda Master Good 4–1 (3–1)

Paks, v.: Radványi (Becséri, Király)

Paks: Nagy G. – Kulcsár, Gévay, Fejes, Báló – Kecskés – Haraszti (Horváth P., 89.), Bertus, Egerszegi, Remili (Bartha, 84.)– Hahn (Simon A., 76.). Vezetőedző: Csertői Aurél.

Kisvárda: Felipe – Melnyik, Ene, Vári, Anderson – Lucas (Sassá, 68.), Protics – Gosztonyi, Misic, Ilics (Karaszjuk, 61.) – Horváth Z. Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Hahn (13.), Remili (18.), Gévay (42., 91.), ill. Horváth Z. (30.)Sporthírek


hirdetés