Régi idők focija a Sportcentrumban

Régi idők focija a Sportcentrumban
© Forrás: Debreceni Sportcentrum
Debrecen – Január 18-án Kozma Mihály, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztályának vezetője tart előadást az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum területén található régi Loki VIP teremben – áll a Debreceni Sportcentrum honlapján.

A fél ötkor kezdődő előadás kapcsán a magyar futsal válogatott egykori szövetségi kapitánya elmondta: „értékvesztett világunkban a gyerekek nehezen találnak maguknak példaképeket, akiknek a személyisége megbabonázhatja őket, akik élettörténete sporthoz és emberekhez való viszonyuk mintául szolgálhat, építheti a jellemüket – mondta a Debreceni Sportcentrumnak.

“Azért indítottuk el ezt a labdarúgás történeti sorozatot, amelyben régi képek, film bejátszások segítségével a gyerekek megismerhetik a legnagyobbak hőstetteit, érdekes humoros élettörténeteit. Képet kaphatnak az események hátteréről és betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé is. A második részben megismerhetik labdarúgásunk legfényesebb napjait. Azokat a világsztárokat, akik abban az időben dicsőséget hoztak hazánknak, két világbajnoki döntőben is szerepeltek. Megtudhatják az Európa-bajnoki és az első az olimpiai aranyérem megszerzésének történetét. Rengetek érdekesség sok fotó és megannyi tanulságos történet. A sorozat második előadására minden érdeklődőt, legyen az Sportiskolás, lokista, gyerek, szülő vagy akár külsős szeretettel várok.”

Az előadás mindenki számára nyitott és ingyenes!
hirdetés