Rekeszsérve lehet, műtét vár a Nagycserkeszen megkínzott kutyára

Rekeszsérve lehet, műtét vár a Nagycserkeszen megkínzott kutyára
© Fotó: Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza – Az Állatbarát Alapítvány azt írta, hasi röntgent csináltak Fülöpnek, a Nagycserkeszről kimentett, megkínzott ebnek, ám az eredmény nem túl biztató.

Pénteken ezt írták a Facebook oldalukon:

“Túl vagyunk a mai sebkezelésen, infúziókat kap, hogy megerősödjön, de még mindig küzdünk a folyamatos hányással, ezért ma egy hasi röntgent is csináltunk neki. A felvétel alapján valószínűleg rekesz sérve van. Végre sikerült vért is vennünk, ám az eredményre még várnunk kell. Amint Fülöp állapota kielégítő lesz, sor kerülhet a műtétre is.”

rekeszs

Forrás: Állatbarát Alapítvány


Kegyetlen kínzás Nagycserkeszen – Hol a büntetés?

Nagycserkesz – Fülöp, a brutálisan megkínzott nagycserkeszi kutya egyetlen hét alatt vált a kegyetlenség elrettentő példájává és az összefogás jelképévé. A németjuhász keveréket egy hete szállították az Állatbarát Alapítvány állatotthonába sokkos állapotban, a műanyag zsinór gyakorlatilag átvágta a nyakizmait, az ödéma miatt hatalmasra dagadt a feje, a védekezőreakcióból pedig arra lehetett következtetni, hogy nem csak éheztették, de súlyosan bántalmazták is.

Jobban van és vicceskedik a megkínzott nagycserkeszi kutyus

Szinte már nem lehet ráismerni arra a szörnyű állapotban lévő, eltorzult fejű kutyusra, akit Nagycserkeszről mentettek ki. Szerencsére rohamosan javul az állapota, és már bolondozni is van kedve – most például bebújt a ruhatartó ládába.

 

Horror Nagycserkeszen – Borzalmas állatkínzás, a kutya feje a felismerhetetlenségig eltorzult (18+)

Az Állatbarát Alapítvány arról kapott bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ám erre nem számítottak – a kiérkező mentőst valósággal sokkolta a látvány. A cikket tartozó képsort kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!
hirdetés