“Remélem, mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát és mindent megteszünk a győzelem érdekében”

Akt.:
“Remélem, mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát és mindent megteszünk a győzelem érdekében”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály, 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Dolhai Tibor, a Rohod edzője.

Vasárnap

Nyírlugos (6.)–Kemecse (3.): – A vendégeknek becsúszott egy-két váratlan eredmény, ez most már nem fér bele. Madzin Pisti eldönti…

Geszteréd (11.)–Nagykálló (9.): – Nem lesz egyszerű mérkőzés… A Kálló lassan kiegyenesedik,a hazaiak két súlyos vereség után javíthatnak.

Gávavencsellő (12.)–Újfehértó (5.): – A vendégek zsinórban négy győzelemmel, a hazaiak három vereséggel mennek neki a találkozónak. A Fehértónak áll a zászló.

Encsencs (13.)–Tiszadob (16.): – A hazaiak „megfogyva” is behúzzák a meccset.

Nyíribrony (7.)–Apagy (10.): – Szomszédvári rangadó, az itt elért eredmény mindent feledtethet. Bármi lehet.

Kállósemjén (2.)–Kótaj (1.): – Kőkemény meccs várható. Amely csapat jobban fog a játékra koncentrálni – nyer.

Terem (14.)–Ramocsaháza (15.): – Ramocsán azt gondolhatják, mikor ha nem most! Ha a Terem „összeáll”, akkor még nem most…

Rohod (8.)–Levelek (4.): – Az évek során a Levelek a csoport meghatározó csapatává érett. Nekünk minden hazai mérkőzésen a győzelem reményével kell pályára lépnünk. Ha marad az utóbbi hetekben tapasztalt hozzáállás, sikerülhet.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Diamit-csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Nyírerdő-csoport

Tippel: Golyán Gergő, a Tiszaszentmárton edzője

Szombat

Dombrád (1.)–Fényeslitke (4.): – A hazai gárda magabiztosan halad kitűzött cél felé, a vendégeknek sikerült valamelyest kozmetikázni a két kisiklásukat. Jó mérkőzésen a Dombrád otthon tartja a három pontot.

Vasárnap

Záhony (14.)–Vaja (9.): – A szebb napokat látott szomszédunkra is ráférne a siker. De én nem írnám le a vajai alakulatot. Háromesélyes mérkőzés.

Újdombrád (11.)–Nyírmada (2.): – A két legutóbbi hazai meccsén összeszedte magát az Újdombrád és nem biztos, hogy az idegenbeli egy lőtt gól ezúttal elég lesz a Madának. Mindezek ellenére a vendégeket tartom esélyesebbnek.

Ladányi TC (5.)–Ajak (12.): – Reálisan nézve a dolgokat, a Ladánynak nem okozhat nehézséget ez a hét vége, de „Ragacs” barátomat ismerve, ehhez nekik is lesz egy-két szavuk.

Demecser (6.)–Tiszakanyár (7.): – Mindkét csapathoz volt már szerencsénk. A látottak alapján a Demecsert egységesebbnek tartom, behúzza a mérkőzést.

Nyírkarász (3.)–Őr (10.): – A Karász otthonában nehéz lesz bármely csapatnak is pontot, pontokat szerezni, szerintem ez az Őrnek sem fog sikerülni. Hazai győzelem.

Tiszaszentmárton (15.)–Pátroha (13.): – Remélem, mindenki átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát és mindent megteszünk a győzelem érdekében – ha el akarunk mozdulni a tabella aljáról. Tiszteljük ellenfelünket. kemény, harcos meccsre számítok. Hajrá, Tiszaszentmárton! Mikor, ha nem most!

Szabadnapos: Kék.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője.

Szombat

Tisztaberek (1.)–Mérk-Vállaj (5.): – A tisztabereki katlanban nagyon nehéz bárkinek még az egy pont megszerzése is, úgyhogy a vendégeknek sem lesz egyszerű dolguk. De tény, a múlt heti skalp nagyon nagy erőt adhat nekik. Kőkemény meccs lesz szerintem, de végül Tisztaberek megnyeri a meccset.

Tarpa (2.)–Csengersima (13.): – A tarpai csapat az osztály legegységesebb gárdája, komoly szakmai és utánpótlás háttérrel. Könnyedén fogják venni az akadályt. Akár nagy gólkülönbségű győzelemre is születhet.

Milota (12.)–Tiszakóród (9.): – A milotai csapat a kezdeti botladozásokon már túl van, de nagyon nehéz mérkőzés vár rájuk. Igazi presztízsmeccs lesz, a megyei foci minden hangulati eleme tapintható lesz ezen a derbin. Hazai győzelemre tippelek.

Csenger (7.)–Nábrád (10.): – A Csengernek valószínűleg nem fog gondot jelenteni a három pont begyűjtése. Ha nem veszik félvállról a meccset, akkor ez lehet a forduló másik gólokban nagyon gazdag mérkőzése.

Nyírcsaholy (8.)–Tyukod (10.): – A tyukodi csapat nagyon elporolt bennünket a múlt héten – kétgólos hátrányt ledolgozva, szóval van bennük tartás és akarat. Emiatt a Nyírcsaholynak sem lesz egyszerű dolga, de azt hiszem, hogy most nem lesznek a vendégek idegenben olyan acélosak, mint ellenünk hazai pályán. Hazai győzelem.

Kölcse (4.)–Nyírmeggyes (14.): – Ha a Kölcse teljes csapattal áll ki, akkor ez a meccs csak hazai győzelem lehet.

Vasárnap

Nagydobos (15.)–Vámosoroszi (6.): – A nagydobosiak kezdenek önmagukra találni, és akár még borsot is törhetnek a vendégek orra alá. Én döntetlenre tippelek, de megmagyarázni nem tudom miért, mert papíron a Vámosoroszi sokkal egységesebb, jobb csapat.

A Beregdaróc–Szatmárcseke mérkőzést később rendezik.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...Sporthírek


hirdetés