Reménykedjünk benne, hogy nem jönnek be Nostradamus 2018-as jóslatai

Reménykedjünk benne, hogy nem jönnek be Nostradamus 2018-as jóslatai
Nostradamus 1555-ben olyan dolgokat jósolt 2018-ra, hogy senkinem nem lesz kedve vidáman szilveszterezni… Már ha hisz a prófétának. Bár hozzá kell tennünk: a csillagász-asztronómus nem véletlenül tett szert hírnevére, hisz előre megjósolta a francia forradalmat, a két világháborút, Napóleon és Hitler hatalomra lépését, nem beszélve a Holdra szállást, sőt, Diana hercegnő halálát is.

Nostradamus egy harmadik világháború kitörését jövendöli Próféciák című könyvében. Látomásai szerint Franciaországban hatalmas háború tör ki, sőt, egész Európát nagy támadás éri.Hosszú és borzalmas háború lesz, mely, ha egyszer véget ér, annak már csak kevesen örülhetnek – írja.

Szerinte a háború 27 éven át fog húzódni. A háború kezdetét egy üstökös jelzi majd, és a borzalom csak akkor ér véget, amikor egy másik bolygó megközelíti a Földet.

Forrás: femina.hu


Bulgária - Az 1996-ban elhunyt 85 éves Baba Vangát a Balkán Nostradamus-aként emlegetik - és szörnyű jóslatai voltak Európa számára. Az idős, vak asszony 1989-ben jósolta meg 9/11-et: "Borzalom! Borzalom! Az amerikai testvérek térdre rogynak, amikor megtámadják őket a fémmadarak. A farkasok morog...

Címkék: , , ,hirdetés