Helyi közélet

2016.02.09. 11:53

Egymás kezébe adták a kilincset a vásárlók házkutatáskor

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. János 26 éves nyíregyházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. János 26 éves nyíregyházi lakos ellen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói 2016. február 8-án előzetes bűnügyi információk alapján tartottak házkutatást a férfinál.


Fotó: police.hu


A rendőrök a lakásban 188,6 gramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt eredménye szerint új pszichoaktív anyagot, valamint egy porciózáshoz használt digitális mérleget foglaltak le. Még javában tartott a házkutatás, amikor a lakásnál több fiatal vásárló is megjelent, akiknek a nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított árulta a lefoglalt anyagot.


Fotó: police.hu


A rendőrök a fogyasztókat előállították és tanúként meghallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a további eljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett, szakértők bevonásával folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában