Helyi közélet

2016.10.26. 15:48

MSZP-sajtótájékoztató: Demokrácia-csomagot nyújtanak be a parlamentben

Nyíregyháza – Bár a kormány közös ünnepet hirdetett október 23-ára, a politikájuk ellen tüntetőket ebből kizárták, ismét bebizonyítva, hogy aki nem ért velük egyet, azt kirekesztik – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Tukacs István MSZP-s országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza – Bár a kormány közös ünnepet hirdetett október 23-ára, a politikájuk ellen tüntetőket ebből kizárták, ismét bebizonyítva, hogy aki nem ért velük egyet, azt kirekesztik – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Tukacs István MSZP-s országgyűlési képviselő. – A történelemből kiretusálják azokat, akiket nem kedvelnek, így Nagy Imréről vagy Göncz Árpádról egy szót sem ejtenek – ez ellen tiltakozott úgy a frakciónk, hogy a parlament helyett a Nagy Imre szobornál emlékeztünk – mondta a képviselő, aki a Népszabadság megszüntetéséről is beszélt. – A kiadó Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc kezébe került, a cél pedig egyértelmű: véleménymonopólumot akarnak létrehozni. Az MSZP demokrácia-csomagot nyújt be a parlamentben, amelyben a fékek és ellensúlyok visszaállítása, a sajtószabadság helyreállítása is szerepel.

Csabai Lászlóné megyei alelnök azt mondta: a kormányfő csak a szimpatizánsai és a saját emberei előtt mer beszélni, ami nem véletlen. – Legyen bátor és menjen ki az emberek közé, és vállalja a tettei következményeit – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában