Rendezetlen vita miatt lángoltak az autók a Jósavárosban?

Rendezetlen vita miatt lángoltak az autók a Jósavárosban?
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Mint arról korábban beszámoltunk, három autó is kigyulladt a Jósavárosban hétfő hajnalban az Ungvár sétányon, lángok a közelben lévő fákra is felkúsztak, emellett egy tanműhely ablakában és homlokzatában is komoly kár keletkezett, amikor a hőhatástól berepedtek az üvegek.

A Blikknek sikerült telefonon utolérnie az egyik kigyulladt autó tulajdonosát, egy hölgyet, aki azt mondta, nagyon sajnálja, hogy másik két autónak is baja esett. Egy éven belül már a második autója égett porig a nőnek a lakása előtt – az egy évvel ezelőtti tűzeset előtt még a hölgy autójának kerekeit is kiszúrták. A Blikk úgy tudja, a szituáció hátterében egy rendezetlen konfliktus állhat.

Dóka Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelem szóvivője azt nyilatkozta: – Három személygépkocsi égett. A hivatásos tűzoltók két sugárral fékezték meg a lángokat. Tűzvizsgálatra okot adó körülmény nem merült fel.

Forrás: blikk.hu


Nyíregyháza - Három autó égett hétfőn hajnalban Nyíregyházán, az Ungvár sétányon. – Hajnali három óra körül riasztották a katasztrófavédelem szakembereit, hogy kigyulladt egy személygépkocsi a Jósavárosban, az Eötvös gyakorlóiskolához közel. A lángok átterjedtek a jármű mellett parkoló két kocsira ...
hirdetés