Rendhagyó vállalkozás: gumibaba bordélyház nyílt Spanyolországban (18+)

Akt.:
Rendhagyó vállalkozás: gumibaba bordélyház nyílt Spanyolországban (18+)
Spanyolország – Lumidoll néven nyílt meg Európa legelső gumibaba bordélyháza Barcelona belvárosában. A helyszínen hiperrealisztikus szexbabák várják a felajzott vendégeket – körülbelül 25 ezer forintért.

A rendhahyó vállalkozás 4 szexbabával indult el: A 161 centis Lili ázsiai, 170 centis Katy kaukázusi, a 168 centis Leiza színes bőrű és a szintén 168 centi magas Hanu japán nőt utánoz. Minden baba három bemeneti nyílással rendelkezik, és valódi luxusterméknek számít: olyan flexibilisek, hogy a kuncsaft bármilyen pozitúrában használhatja őket. A használat után persze alaposan fertőtlenítik őket.

A babák nemcsak a fetisiszták vágyait képesek kielégíteni. Minden egészséges lelkületű embernek is fantasztikus élményt nyújtanak. Bátran ajánlom mindenkinek – írják a bordélyház honlapján.

Forrás: ripost.hu


Videó: Az újságírónő a kamerák előtt próbálta ki a férfi szexbabát – A tudomány nevében, vagy ilyesmi (18+)

Gondolt egyet a Sinthetics nevű cég, és úgy döntött, a sok-sok guminő és női szexbaba után piacra dobja a hiperrealisztikus gumipasit. A gyártás elkezdődött, mindössze körülbelül 170 ezer forintba kerül a legolcsóbb műanyag férfi. A Vice magazin újságírónője bevállalta, hogy teszteli az egyik bábut. Az eredmény meglepő. Meglepően realisztikus. Kezdhetnek félni a férfiak?
hirdetés