Rendőrkézen a diótolvajok – Rendőrségi h írek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Rendőrkézen a diótolvajok – Rendőrségi h írek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 23-án Nyírkáta belterületén igazoltatták H. Mihály 24 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök H. Mihályt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 23-án tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe egy 18 éves és egy 21 éves jánkmajtisi férfit, akiket egy terület őrzésével megbízott hivatásos vadász ért tetten, miközben egy jánkmajtisi ültetvényen diót kíséreltek meg eltulajdonítani.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves és egy 18 éves tiszaeszlári lakos ellen. A két fiú 2014. szeptember 23-án egy Tiszaeszlár és Tiszanagyfalu közötti földterületről diót kísérelt meg eltulajdonítani, de egy polgárőr tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a fiatalokat a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés