Rendőrkézen a két fiatal tolvaj – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 20-án történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. május 20-án Baktalórántházán elfogták H. Sándor 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. május 20-án Tarpán igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból kiderült, hogy a 20 éves helyi sofőrt a járművezetéstől eltiltották. A rendőrök a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 14 éves és egy 16 éves cégénydányádi lakos ellen. A két fiú 2016. május 20-án egy cégénydányádi lakatlan házba betört, ahonnan szeszesitalokat, kölnit és egy fülbevalót loptak el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Kiderült, hogy a fiúk a környékben több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek. A rendőrség a további eljárást a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett folytatja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés