Rendőrök a Helló Nyíregyházán

Rendőrök a Helló Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Az egész napos rendezvényről az érdeklődők hasznos bűn-és balesetmegelőzési tanácsokkal térhettek haza. A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a helyszínen.

A „Házhoz megyünk” kampánnyal legutóbb 2017. április 21-én a „Helló Nyíregyháza” elnevezésű rendezvényen találkozhattak az állampolgárok. Az országos bűnmegelőzési program fő célja, hogy szakemberektől származó információk közreadásával a rendőrség segítse a közbiztonság növelését és javítsa az állampolgárok önvédelmi képességét.

A kampánysorozat a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett idén kiegészült az áldozatvédelemmel, a családon belüli erőszakkal, az internetbiztonsággal, a drogprevencióval, és az iskolai bűnmegelőzéssel foglalkozó programokkal, valamint a „BikeSafe” kerékpár-regisztrációval.

Az egész napos rendezvényen a biztonságos közlekedésről érdeklődők a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság standjánál kaptak hasznos tanácsokat, továbbá a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhattak a toborzást végző kollégáktól, akik jelentkezési csomagot is biztosítottak a helyszínen.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés