Rendőrök látogattak el a tiszalöki iskolába

Rendőrök látogattak el a tiszalöki iskolába
© Fotó: police.hu
Tiszalök – A tiszavasvári rendőrök közvetlen és kötetlen formában adtak tájékoztatást a diákoknak a rendőrré válás feltételeiről, a képzésről.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Teleki Blanka Szakgimnázium Tiszalöki tagintézményének nyílt napján tettek látogatást 2017. november 9-én. A rendőrök a pályaválasztás előtt álló diákoknak a rendőri hivatást, a rendvédelmi szakképzést népszerűsítették. A rendőri munka iránt érdeklődő diákok számára biztosították annak lehetőségét, hogy kötetlen és közvetlen formában kapjanak tájékoztatást – élménybeszámolókkal színesítve – a rendőrré válás feltételeiről, a képzés és a feladatellátás sajátosságairól.

Az érettségi előtt álló tanulók bemutatták az eddig elsajátított önvédelmi tudásukat, ezzel bizonyítva rátermettségüket. A kollégák a biztonságos közlekedésre nevelés érdekében, baleset-megelőzési célból a „részeg szemüveg” használatával végzett vetélkedőkkel hívták fel a diákok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire és lehetséges következményeire.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés