Rendőrségi felhívás – Bevásárlókocsiból lopta el a pénztárcát Miskolcon, felismeri valaki?

Akt.:
Bevásárlókocsiból lopta el a pénztárcát Miskolcon, felismeri valaki?
Bevásárlókocsiból lopta el a pénztárcát Miskolcon, felismeri valaki? - © Fotó: police.hu
Miskolc – A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a férfinak az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő pénztárcát tulajdonított el.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/2435/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen férfi 2018. május 31-én, 14 óra körül egy miskolci áruházban, a sértett figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította a bevásárlókocsiban hagyott pénztárcáját. A tárcában bankkártya és készpénz volt.

spar-lopas1

spar-lopas2

spar-lopas3

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképen látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számon, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés