Rengeteg kisállat keresi gazdáját Debrecenben

Rengeteg kisállat keresi gazdáját Debrecenben
© Fotók: Együtt az Állatokért KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gazdikereső állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább 2 alkalommal a kiválasztott állattal. Látogatási idő: csütörtökön 8-12 óráig, szombaton és vasárnap 8-12 óráig. Bővebb információt a info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címen, vagy a 06-20/402-4301-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Legyen tudatos gazdi!

vivi_Vivi

Vivi egy visszahúzódó kölyök lány cica, de nagyon hálás a simiért és dorombol érte. Ideiglenes befogadónál él jelenleg. Oltási program végén, ivartalanítva, benti tartásra fogadható örökbe.

effie_Effie

Effie eddigi 2 életévét láncon töltötte a kert hátsó részében, így egy barátságos, de félénk kislány vált belőle. Pórázon láb mellett szépen sétál, kutyákkal semlegesen viselkedik. Kisebb gyermekek mellé nem ajánljuk, a hirtelen zajoktól és mozdulatoktól fél. Keressük neki az álomcsaládot, ahol megmutatnák neki, mit jelent családtagnak lenni.

brenda_Brenda

Brenda barátságos, határozott, 1 éves kislány. Más kutyákkal jól kijön, nem agresszív. Aktív kutya, szellemileg és fizikálisan is le kell fárasztani, így sportos gazdit keresünk számára.

billy_Billy

Billy életvidám, két év körüli kan. Bújós, ragaszkodó kutya. Nem túl aktív, de szívesen megy sétálni. Balesete miatt valószínűleg sosem lesz 100%-os a járása, de ez semmiben nem korlátozza, kicsit lassabban szalad, mint társai. Igazi családi kutya, imádja a gyerekeket. Benti tartásra fogadható örökbe.

hillary_Hillary

Hillary egy nagyon kedves, nyugodt, 2 éves leányzó. Elsőre az idegenektől tart, egy kis idő kell neki, amíg megbarátkozik valakivel. Pórázon szépen sétál, nem húz. Nincs túl nagy mozgásigénye, de kéri a vele való foglalkozást. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe szökésbiztos kerítés mellé.

doki_Doki

Doki barátságos, bújós kutya. Nem túl aktív, de nagyon szeret sétálni, felfedezni. Imádja az embereket, egy kis simire bármikor kapható. Szobában nem rombol, többnyire alszik az ágyában. Tökéletes választás gyerekek mellé is, illetve lakásba.

kesu_Kesu

Kesu egy igazi egyéniség! Aktív, 1 éves szuka kutya. Más kutyákkal barátságos. Balesetet szenvedett, de szerencsére maradandó sérülést nem szerzett. Olyan családot keresünk számára, ahol eljárnak vele sétálni, kirándulni, akár kutyaiskolába is, hogy levezethesse energiáit. Benti vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe.

nakia_Naki

Naki kedves, 1 éves kislány. Aktív, nagyon játékos. Imádja az embereket, kéri a simogatást. Szobatiszta, nem rombol, de nagy mozgásigénye van. Benti, vagy kinti-benti tartásra fogadható örökbe.

batata_Batáta

Batáta körülbelül 10 hónapos, még kölyök szuka kutya. Más kutyákkal barátságos. Nagyon aktív, így olyan családot keresünk számára, ahol megfelelően le tudják vezetni az energiáit, eljárnak vele sétálni, kirándulni, akár kutyaiskolába is. Imádja a vizet, beleugrik, pancsol benne. Benti vagy kinti-benti tartásra keresünk számára családot.

cedrus_Cédrus

Cédrus egy kedves, barátságos, érzékeny, fél év körüli szuka kutya. Másik kutya mellé ajánljuk, ahol lenne kivel játszania. Nagyon játékos, imádja a plüssöket, a kötéljátékokat, a labdát is visszahozza. Szobatiszta, lakásban nem rombol. Kizárólag benti, esetleg benti-kinti tartásra fogadható örökbe.

melanie_Melanie

Melanie még szinte kölyök, de pozitív tapasztalatot csak a menhelyre bekerülése után szerzett az emberekkel kapcsolatban. Kissé félénk, de más kutyákkal nagyon barátságos és jól motiválható velük, így másik kutyus mellé ajánljuk. Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy félős kutya tulajdonságaival és tudna foglalkozni Melanie-val. A hangosabb zajoktól, hirtelen kézmozdulatoktól tart. Benti, vagy benti-kinti tartásra fogadható örökbe.

sony_Sony

Sony egy nagyon kedves, barátságos szuka kutya. A jobb első lába vélhetőleg hurokba akadt. Ezt a sérült lábát soha nem fogja tudni használni, de mankóként funkcionál neki. Más kutyákkal barátságos. Olyan gazdit keresünk számára, aki így is elfogadja őt és családtagként szereti. Benti tartásra keresünk neki helyet, teljesen szobatiszta, nem rombol, nagyon nyugodt kutyus.

bagira_Bagira

Bagira egy igazi bújós, nőstény cica. Nagyon vágyik a simogatásra, dorombol és ragaszkodik az emberekhez. Kutyákkal is barátságos, kizárólag egyedüli cicaként vagy kutyus mellé fogadható örökbe.

– Együtt az Állatokért Állatvédő KHE –
hirdetés