Részeg gyalogos lépett az autó elé a Szarvas utcán – Balesetek az elmúlt 24 órában

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyháza Szarvas utcán közlekedett az úttesten 2017. augusztus 27-én 21 óra 25 perc körül gyalogosan egy 41 éves ibrányi férfi. Haladása során feltehetően ittas állapota miatt nekiütközött egy neki jobbról érkező gépkocsinak. A baleset során a férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíradony felől Balkány irányába hajtott kerékpárral 2017. augusztus 27-én 21 óra 45 perc körül egy 52 éves balkányi férfi. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy személygépkocsival. Az ütközés következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Lónya irányából Mátyus felé közlekedett kerékpárral 2017. augusztus 27-én 12 óra 45 perc körül egy 45 éves mátyusi lakos. A kerékpáros az útról lehaladt a jobb oldali füves padkára, ahol felborult. A baleset következtében a kerékpárt hajtó férfi súlyos sérülést szenvedett. Az intézkedés során a férfinál alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés