Részletfizetési lehetőség Barcikán

Részletfizetési lehetőséget ajánl lakossági felhasználóinak Kazincbarcikán a januári fűtésszámlára a Kazinc Távhő Kft. – tudtuk meg Móricz Józseftől, a Kazinc Távhő Kft. ügyvezető igazgatójától.

A részletfizetési lehetőség bevezetését az tette indokolttá, hogy ez év január elsejétől megváltozik a gázártámogatási rendszer – az eddig alanyi jogon járó támogatást az idén már igényelni kell. Mivel a Magyar Államkincstár a támogatási kérelmeket leghamarabb csak ez év januárjában bírálja el, és küldi meg a távhőszolgáltatóknak, ezért a Kazinc Távhő Kft. csak a februári számlában tudja a január havi támogatás összegét is jóváírni.

Egyedi kérelem

Az egy hónapos csúszás miatt a Kazinc Távhő Kft. felajánlja minden lakossági felhasználójának a januárra eső tárgyhavi számla kéthavi részletben történő kifizetését, egyedi részletfizetési kérelem alapján. A részletfizetési megállapodást a Kazinc Távhő Kft. Fő tér 36. szám alatt irodájában lehet megkötni a január havi számla legalább 50 százalékos értékű első részlet megfizetésével egy időben. A második részletet 2007. február 15-ig kell befizetni.
hirdetés