Rezes-triplával bajnok a Szpari!

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – A sérülések miatt egy kapus és két mezőnyjátékos ülhetett le szombaton a Szpari kispadjára a Rákosmente ellen bajnokin. Sok lehetőséget így nem kapott Mátyus János, a hazaiak mestere. De nem is volt rá szükség.

Ugyan a meccs elején Pölöskey Péter kihagyta a kihagyhatatlant Igor Zofcák kapujáa után ám nem sokkal később indult a Rezs-show. A hazai támadó egy hazagurítás után nem röstelte megtámadni Markek Tamást, a vendégkapus pedig úgy találta el ellenfelét, hogy a labda bombaként vágódott a kapujába. Aztán Reggie kirukkolt még két góllal így szünetre már el is dőlt a három pont sorsa.

A második játékrészben is a Spartacus dominált, voltak is helyzetek, ám gól már nem született. Aztán slusszpoénként jött a hír, miszerint a Cigándikszelt (1-1) Cegélédenez pedig azt jelentette, hogy a hátralévő két forduló eredményétől függetenül a Keleti-csoport bajnoka a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza Spartacus – Rákosmente KSK 3-0 (3-0)

Városi Stadion, 1000 néző, v.: Lovas (Viczián, Zahorecz)

Spartacus: Perger – Szokol, Rubus, Rakovics, Törtei – Abdouraman, Kapacina, Zofcák, Farkas (Kosztics, 56.) – Rezes, Pölöskey. Vezetőedző: Mátyus János

Rákosmente KSK: Markek – Simita, Szala, Balaskó, Szabó, Vass, Vattai, Farkas, Király, Turcsik, Fitos. Vezetőedző: Tóth János.

Gól: Rezes (15., 24., 31.)
hirdetés