Riasztó dolgokat művelt a kísértet a Vasvári Pál utcán

Akt.:
Riasztó dolgokat művelt a kísértet a Vasvári Pál utcán
Nyíregyháza – A Vasvári Pál utca egyik társas házában különös és furcsa élményeket éltem át. Egyet leírok közülük. Nappal mindig rendesen szólt a rádió, amit kikapcsoltam, amikor már nem hallgattam. Éjszaka viszont annak ellenére, hogy ki volt kapcsolva, gyakran bekapcsolt magától – írja olvasónk.

Műsor helyett ütemes kopogást és valami háttérzajt lehetett hallani. Ha kikapcsoltam, újra bekapcsolt. Egyszer a készüléket áttettem a szoba egy másik részébe. Ott ki és be, ki és bekapcsolt sokszor egymás után. Hangosan megszólaltam: “Nem tudom, ki vagy, vagy mi vagy, de hagyj engem békén!” Ahogy ezt kimondtam, az egész lakásban megszűnt az áram, kivéve a rádióban. Nagyon megijedtem. A sötétben az balakhoz mentem, hogy felnyissam a reluxát. A kinti villanyfény hatására az áram visszajött – írja olvasónk.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés