Robogós esett nagyot Pátrohán – Balesetek az elmúlt 24 órában

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egy halálos és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2017. augusztus 4-én 1 óra körül a 4127-es számú út 20. kilométerénél, Kisar és Fehérgyarmat között egy személygépkocsi áthajtott egy úttesten fekvő férfin, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalom 9 órától zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Nyíregyházán egy ingatlanról hajtott kifelé személygépkocsival a Westsik Vilmos utcára 2017. augusztus 3-án 16 óra 20 perc körül egy 39 éves nagyhalászi férfi. A forgalomba történő becsatlakozásakor nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról, a kerékpárúton robbanómotoros biciklivel közlekedő 53 éves ibrányi férfinak, aki az ütközés elkerülése érdekében elrántotta a kormányát, és egy tűzcsap betontalapzatának ütközött. A baleset során a kerékpárral közlekedő férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Pátroha Széchenyi utcán közlekedett robbanómotoros kerékpárral 2017. augusztus 3-án 21 óra 30 perc körül egy 28 éves helyi férfi. Haladása során járművével eddig tisztázatlan körülmények között felborult és súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Fehérgyarmat, Kisar - Eddig tisztázatlan körülmények között 2017. augusztus 4-én 1 óra körül a 4127-es számú út 20. kilométerénél, Kisar és Fehérgyarmat között egy személygépkocsi áthajtott egy úttesten fekvő férfin, aki a helyszínen életét vesztette. Egy 28 éves nagyari férfi vesztette életét a b...
hirdetés