Rock kiszagolta a nyíregyházi lakásban rejtegetett kábítószert

Rock kiszagolta a nyíregyházi lakásban rejtegetett kábítószert
© Fotók: police.hu
Nyíregyháza – A rendőrök 190 gramm kábítószert találtak a nyíregyházi lakásban.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Dezső 27 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendőrök Nyíregyháza, Örökösföldi városrészében vonták ellenőrzés alá a férfit 2017. augusztus 23-án. A rendőrök a férfi elfogásakor ruházatában 3,4 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak.

A Rock hívónévre hallgató kábítószer kereső szolgálati kutya bevonásával házkutatás tartottak a férfi lakóhelyén, ahol több – kábítószer tárolására használt – rejtekhelyet fedtek fel. A szolgálati kutya által jelzett helyeken közel 190 gramm mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint H. Dezső anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árusította a tiltott szereket.

3

A lefoglalt drogok egy részét a rendőrök eladásra előkészítve –kimérve és kicsomagolva- találták. A rendőrök H. Dezsőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.
hirdetés